Cuketový bramborák

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Brambory
  • 500 g Cuketa
  • 100 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Salám jemný
  • 100 g Tuk
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 5 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 523 kcal
  • Sacharidy 39 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 389 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 166.4 mg
  • Draslík 861.6 mg
  • Vláknina 9762.5 mg
  • Vitamín A 9762.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané brambory a cukety nastrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme.

  • 2

    Potom přidáme rozšlehaná vejce, jemně nakrájený salám, utřený česnek a koření. Tekuté těsto osolíme a opepříme.

  • 3

    Na rozpáleném tuku tvoříme pomocí naběračky placičky a pečeme je po obou stranách.

Komentáře k receptu