Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 298 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 6 g
- Sodík 1137 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 33.9 mg
- Draslík 229.2 mg
- Vláknina 1322.3 mg
- Vitamín A 1322.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriku omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka, opláchneme a nakrájíme na kousky.
-
2
Bresaolu nakrájíme na tenké proužky, hroznové víno omyjeme a kuličky rozkrojíme na dílky.
-
3
Z parmazánu nastrouháme pomocí škrabky hoblinky.
-
4
Vše vložíme do mísy, ochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme v malých miskách v množství cca 2 lžíce na osobou.