Zapečená jablka z kuřecí nádivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1312 kcal
- Sacharidy 144 g
- Tuky 55 g
- Sodík 467 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 114 g
- Cholesterol 419.3 mg
- Draslík 1387.9 mg
- Vláknina 30680.2 mg
- Vitamín A 30680.2 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.1 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařené nebo pečené kuřecí maso, jemně umeleme.
-
2
Přidáme ve víně namočenou housku, vejce, sůl, pepř a muškátový květ. Promícháme a naplníme oloupaná a vydlabaná jablka.
-
3
Do zapékací nádoby dáme kousek másla, jablka a zapečeme do měkka.