Zapečená jablka z kuřecí nádivkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Kuře
  • 4 ks Jablka
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový květ
  • 1 dl Víno bílé
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1312 kcal
  • Sacharidy 144 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 467 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 114 g
  • Cholesterol 419.3 mg
  • Draslík 1387.9 mg
  • Vláknina 30680.2 mg
  • Vitamín A 30680.2 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.1 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařené nebo pečené kuřecí maso, jemně umeleme.

  • 2

    Přidáme ve víně namočenou housku, vejce, sůl, pepř a muškátový květ. Promícháme a naplníme oloupaná a vydlabaná jablka.

  • 3

    Do zapékací nádoby dáme kousek másla, jablka a zapečeme do měkka.

Komentáře k receptu