Dušené papriky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 12 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 105 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 2.7 mg
  • Draslík 425.1 mg
  • Vláknina 10.5 mg
  • Vitamín A 10.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 195.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté, jádřinců zbavené papriky nakrájíme na proužky a dáme je na rozehřátý tuk. Osolíme a okmínujeme.

  • 2

    Papriky opékáme a zároveň dusíme na mírném ohni bez podlévání do změknutí.

Komentáře k receptu