Zelenina se sýrem a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 345 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 11 g
- Sodík 843 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 285.6 mg
- Draslík 550.3 mg
- Vláknina 3045 mg
- Vitamín A 3045 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 61.1 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné papriky zbavené jader nakrájíme na nudličky.
-
2
Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené papriky, oloupaná, na nudličky nakrájená rajčata a vše podusíme.
-
3
Potom přidáme na kousky nakrájený sýr, rozšlehaná vejce a sekanou petrželku. Promícháme a necháme ztuhnout. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.
-
4
Podáváme s opečenými bramborami nebo s černým chlebem.