Zelenina se sýrem a vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 320 g Rajčata
  • 200 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 5 g Petržel - nať
  • 200 g Paprikové lusky čerstvé
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 345 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 843 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 285.6 mg
  • Draslík 550.3 mg
  • Vláknina 3045 mg
  • Vitamín A 3045 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 61.1 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné papriky zbavené jader nakrájíme na nudličky.

  • 2

    Na oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené papriky, oloupaná, na nudličky nakrájená rajčata a vše podusíme.

  • 3

    Potom přidáme na kousky nakrájený sýr, rozšlehaná vejce a sekanou petrželku. Promícháme a necháme ztuhnout. Nakonec pokrm podle chuti osolíme.

  • 4

    Podáváme s opečenými bramborami nebo s černým chlebem.

Komentáře k receptu