Rybízová polévka s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1142 kcal
- Sacharidy 274 g
- Tuky 6 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 272 g
- Cholesterol 20 mg
- Draslík 340.9 mg
- Vláknina 19220 mg
- Vitamín A 19220 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 52 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Polovinu rybízu rozmačkáme a zárověň s celým rybízem zalijeme vodou a vínem. Přidáme kousek celé skořice a krátce povaříme. Nakonec zjemníme smetanou a osladíme. Podáváme teplou i vychlazenou.