Rybízová polévka s vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rybíz červený
  • 1 ks Skořice mletá
  • 1 ks Cukr moučkový
  • 2 dl Smetana 12% (konzumní)
  • 1 dl Víno bílé
  • 5 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1142 kcal
  • Sacharidy 274 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 13 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 272 g
  • Cholesterol 20 mg
  • Draslík 340.9 mg
  • Vláknina 19220 mg
  • Vitamín A 19220 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 52 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Polovinu rybízu rozmačkáme a zárověň s celým rybízem zalijeme vodou a vínem. Přidáme kousek celé skořice a krátce povaříme. Nakonec zjemníme smetanou a osladíme. Podáváme teplou i vychlazenou.

Komentáře k receptu