Lovecká vepřová kýta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Šunka dušená
  • 600 g Vepřová kýta
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Omáčka sójová
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Žampiony - sterilované
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Česnek
  • 1 ks Olej stolní
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Solamyl
  • 3 dl Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 3073 kcal
  • Sacharidy 75 g
  • Tuky 280 g
  • Sodík 97429 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 70 g
  • Cholesterol 278 mg
  • Draslík 1108.6 mg
  • Vláknina 14887.5 mg
  • Vitamín A 14887.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 35.8 mg
  • Vitamín E 3.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na nudličky, česnek na plátky, osolíme, opepříme, obalíme ve škrobové moučce a zprudka osmahneme. Přidáme nakrájenou cibuli, žampiony, kapie a zlehka opečeme. Přidáme nakrájený pórek, zakapeme sójovou omáčkou a zalijeme červeným vínem. Ozdobíme nakrájenou šunkou.

Komentáře k receptu