Brambory pečené s cibulí a česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 239 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 5 g
- Sodík 679 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 2.7 mg
- Draslík 754.4 mg
- Vláknina 9962.5 mg
- Vitamín A 9962.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory uvařené v osolené vodě nakrájíme na silné plátky.
-
2
Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, česnek a petrželovou nať jemně nasekáme. Osmahneme na oleji, přidáme nakrájené brambory a pečeme dozlatova.
-
3
Podáváme k pečeným masům, drůbeži i k rybám.