Balkánské plněné papriky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1369 kcal
- Sacharidy 222 g
- Tuky 41 g
- Sodík 622 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 222 g
- Cholesterol 129.6 mg
- Draslík 550.2 mg
- Vláknina 20946 mg
- Vitamín A 20946 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 71.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky opečeme v troubě. Ještě horké je necháme chvíli zadusit pod pokličkou nebo v papírovém pytlíku, aby se daly sloupnout. Nastrouhaný balkánský sýr smícháme se saturejkou a petrželovou natí a touto směsí naplníme papriky. Obalíme je v mouce a vejci a smažíme. Zdobíme rajčetem.