Telecí játra na jehle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 535 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 34 g
- Sodík 760 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 536.8 mg
- Draslík 592 mg
- Vláknina 1239.8 mg
- Vitamín A 1239.8 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0.1 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá telecí játra nakrájíme na menší kostky a stejně nakrájíme i slaninu.
-
2
Na jehlu napichujeme střídavě játra potřená olejem a slaninu posypanou strouhankou. Opepříme a pečeme na rožni po obou stranách. Osolíme až před podáváním.