Kuřecí plátek zapečený se sýrem a slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 25 g
- Sodík 874 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 108.3 mg
- Draslík 512.5 mg
- Vláknina 104.9 mg
- Vitamín A 104.9 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí řízky nařízneme tak, aby vznikl co největší plát masa, který ještě lehce naklepeme, osolíme, opepříme a trochu potřeme hořčicí. Maso zprudka osmahneme na pánvi.
-
2
Řízky přendáme na plát alobalu, poklademe plátky slaniny, nivy, opět plátky anglické slaniny a zasypeme nastrouhaným eidamem. Alobal mírně ohneme, aby nevytekla šťáva, ale neuzavřeme úplně. Dáme zapéct do trouby na 30-40 min.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovou oblohou.