Omeleta ze zbytků vařeného uzeného masa ( pro 1 osobu )
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 581 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 34 g
- Sodík 389012 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 562.7 mg
- Draslík 949.8 mg
- Vláknina 8320 mg
- Vitamín A 8320 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme drobně rozkrájené maso i nakrájené brambory a osmahneme. Směs osolíme, dle chuti opepříme a horkou zalijeme rozkvedlanými vejci.
-
2
Omeletu upečeme, z pánve sesuneme na talíř, v půli přeložíme opečenou stranou navrch a ozdobíme plátky rajčete.
-
3
Jako přílohu podáváme chléb.