Mandlbrot
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 597 kcal
- Sacharidy 87 g
- Tuky 22 g
- Sodík 25 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 153.9 mg
- Draslík 275.2 mg
- Vláknina 12359.8 mg
- Vitamín A 12359.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 9.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Utřeme žloutek, vejce,cukr a špetku skořice. Přisypeme mandle a pozvolna přisypáváme po lžičkách mouku.
-
2
Těsto pak přendáme na pomoučený vál, dobře prohněteme a vyválíme na obdélník.
-
3
Vložíme do předehřáté trouby. Po upečení a zchladnutí krájíme na tyčinky a necukrujeme.