Toskánská polévka z fazolí a chleba
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 546 kcal
- Sacharidy 89 g
- Tuky 10 g
- Sodík 980 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 89 g
- Cholesterol 2.7 mg
- Draslík 2321.2 mg
- Vláknina 38395.2 mg
- Vitamín A 38395.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.1 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na 150 stupňů předehřejeme troubu. Nakrájíme chléb ciabatta na kostičky a necháme sušit 10 minut v troubě.
-
2
Olej rozehřejeme v hrnci, přidáme cibuli a česnek a smažíme 4 minuty doměkka. Přidáme rajčata, fazole, vývar, přivedeme k varu a necháme 2 minuty vařit.
-
3
Vmícháme kostičky chleba, polévku přivedeme k varu a 5 minut povaříme.
-
4
Osolíme, opepříme a před podáváním ozdobíme bazalkou.