Bramborová polévka gulášová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 564 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 26 g
- Sodík 3841 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 19.4 mg
- Draslík 1345.6 mg
- Vláknina 6672.7 mg
- Vitamín A 6672.7 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na polovině tuku osmažíme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme sůl, pepř, kmín, papriku a na kostky nakrájené brambory.
-
2
Když se brambory osmaží, zalijeme je vývarem a vaříme téměř doměkka.
-
3
Polévku zahustíme jíškou, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu a dovaříme.