Vepřová žebírka s kukuřičnou salsou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1159 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 89 g
- Sodík 1037 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 303.8 mg
- Draslík 1014.2 mg
- Vláknina 810 mg
- Vitamín A 810 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žebírka omyjeme, osušíme a dáme do pekáčku.
-
2
Přelijeme barbecue omáčkou a dobře promícháme aby se maso ze všech stran ochutilo.
-
3
Pečeme v troubě předehřáté na 200C cca 35min až je maso měkké.
-
4
Podáváme s kukuřičnou salsou.