Nakládané kotlety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 2 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Česnek
  • 6 ks Vepřové kotlety
  • 0.5 polévková lžíce Sůl
  • 1 polévková lžíce Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
  • 0.7 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 217 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 255 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 150.8 mg
  • Draslík 395.2 mg
  • Vláknina 316.7 mg
  • Vitamín A 316.7 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vykostěné kotlety naklepeme. V míse promícháme všechny ingredience na marinádu (česnek utřeme), do směsi naložíme kotlety, překryjeme fólií a v lednici necháme dva dny marinovat.

  • 2

    Kotlety smažíme na rozpáleném oleji, po každé straně 3 – 4 minuty.

Komentáře k receptu