Nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 18 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 26.3 mg
- Draslík 22.8 mg
- Vláknina 399.2 mg
- Vitamín A 399.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Alobal z jedné strany potřeme olejem.
-
2
Cuketu oloupeme, jemně nastrouháme a přes síto zbavíme vody. Salám nakrájíme na kostičky, sýr nahrubo nastrouháme.
-
3
Všechny suroviny v míse promícháme, navrstvíme na olejem potřenou stranu alobalu, dobře zabalíme a v troubě předehřáté na 150 °C pečeme zhruba 40 minut.