Jablka plněná mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 14 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 508 mg
- Vláknina 12304.8 mg
- Vitamín A 12304.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 6.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka omyjeme, vršky odkrojíme a vydlabeme jádřince.
-
2
Mleté loupané mandle smícháme s medem a skořicí. Přidáme rozinky a směsí naplníme připravená jablka.
-
3
Jablka vložíme do ploché nádoby a vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 8 minut.
-
4
Ihned podáváme.