Křupavé brambory s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 35 g
- Sodík 281 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 884.5 mg
- Vláknina 10782.7 mg
- Vitamín A 10782.7 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a nakrájíme tak, jak to máme rádi. Vaříme je 10 minut v osolené vodě.
-
2
Poté je slijeme, promícháme je s hořčicí a olejem a dáme do pekáčku. Pečeme je 20 minut na 200 °C.
-
3
Mezitím si oloupeme jablka a zbavíme je jádřinců. Každé jablko nakrájíme na 12 dílků a vmícháme to do pekáčku k bramborám. Pečeme ještě 20 minut.