Salát z vařené cibule
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 47 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 1 g
- Sodík 101 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 146 mg
- Vláknina 3400 mg
- Vitamín A 3400 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do kastrolu nalijeme vodu do výšky 1cm, okyselíme ji a osolíme.
-
2
Přivedeme k varu a přidáme oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Přilijeme trochu oleje, přiklopíme pokličkou a od začátku varu vaříme cibuli přesně 10 minut. Odstavíme a necháme vychladnout.