Salát z vařené cibule

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Olej rostlinný
  • 4 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 47 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 101 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 146 mg
  • Vláknina 3400 mg
  • Vitamín A 3400 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do kastrolu nalijeme vodu do výšky 1cm, okyselíme ji a osolíme.

  • 2

    Přivedeme k varu a přidáme oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli. Přilijeme trochu oleje, přiklopíme pokličkou a od začátku varu vaříme cibuli přesně 10 minut. Odstavíme a necháme vychladnout.

Komentáře k receptu