Bulharka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 15 g
- Sodík 4254 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 1.7 mg
- Draslík 200.4 mg
- Vláknina 10011.1 mg
- Vitamín A 10011.1 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí, párky nastrouháme nahrubo, oloupanou vařenou bramboru nastrouháme najemno. Vše dáme do mísy, přidáme zbylé suroviny a dobře promícháme.
-
2
Směs necháme pod fólií v lednici vychladit.