Koktejl ze šumivého vína a campari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 1 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 165.8 mg
- Vláknina 5610.7 mg
- Vitamín A 5610.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 375.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý červený pomeranč osušíme, přepúlíme ho, vyjmeme zrníčka a odkrojíme z něj 2 plátky. Granátové jablko omyjeme, přepůlíme a vydlabeme z něj přibližně 2 lžíce zrníček.
-
2
Do shakeru nalijeme 60ml vychlazeného sektu z Moravy Grandioso brut, přidáme 60ml bylinného likéru, 60ml perlivé vody a dobře vše promícháme.
-
3
Koktejl nalijeme do vysokých sklenic, do každé dáme po jedné lžíci semínek z granátového jablka, sklenice ozdobíme plátky pomeranče a hned servírujeme.