Nejlepší tvarohová buchta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 761 kcal
- Sacharidy 103 g
- Tuky 30 g
- Sodík 46 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 97 g
- Cholesterol 159.9 mg
- Draslík 367.3 mg
- Vláknina 4876 mg
- Vitamín A 4876 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 300.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pekáč vymažeme rozpuštěným máslem.
-
2
V míse promícháme všechny sypké suroviny na těsto. Tvaroh utřeme s cukrem, rozšlehanými vejci, vanilkovým cukrem, na závěr přimícháme rozinky.
-
3
Na dno pekáče nasypeme 2 hrnečky sypké směsi, na ni rozložíme tvarohovou náplň, posypeme zbylou sypkou směsí. Povrch poklademe hoblinkami másla, aby se při pečení utvořila krusta.
-
4
Buchtu pečeme v troubě předehřáté na 170 °C, dokud se těsto neodděluje od okrajů a jakmile při zkoušce vpíchnutím špejle se těsto na špejli nelepí.