Bujon se žloutkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 109 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 8 g
- Sodík 839 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 370.2 mg
- Draslík 41.6 mg
- Vláknina 150 mg
- Vitamín A 150 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci přivedem k varu silný masový vývar (nejlépe slepičí).
-
2
Horký vývar nalijeme do polévkových šálků nebo do talířů a ihned přidáme vždy 1 čerstvý žloutek.
-
3
Bujon při podávání posypeme nasekanou pažitkou.