Křenovo-jablečný salát s kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 5 g
- Sodík 256 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 55 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 509.2 mg
- Vláknina 15078 mg
- Vitamín A 15078 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.9 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kysané zelí necháme okapat, poté ho překrájíme a dáme do mísy. Smícháme ho s křenem a olejem.
-
2
Salám nakrájíme na kostičky, petrželku nasekáme a přidáme je do mísy.
-
3
Nakonec vmícháme i strouhané jablko (loupat je nemusíme).
-
4
Vše pořádně promícháme.
-
5
Podáváme s plátkem chleba.