Hovězího bujón s klíčky fazolí mungo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Klíčky fazole Mungo Bonduelle
  • 400 ml Natur hovězí bujón s kořenovou zeleninou
  • 1 ks Pórek
  • 2 polévková lžíce Česnek medvědí
  • 22 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 150 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 549 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 454.9 mg
  • Vláknina 9010 mg
  • Vitamín A 9010 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50.8 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mladý pórek, list z medvědího česneku a petrželovou nať omyjeme, pórek s medvědím česnekem pokrájíme na tenké proužky, petrželku nakrájíme nadrobno. Klíčky fazolí mungo scedíme ze slaného nálevu a propláchneme je v sítu.

  • 2

    Hovězí bujón přivedeme k varu. Dáme do něj klíčky mungo, medvědí česnek s pórkem pomalu vše povaříme 3-5 minut.

  • 3

    Polévku na talířích dochutíme nakrájenou petrželkou a podáváme.

Komentáře k receptu