Špenát jako příloha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 249 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 20 g
- Sodík 439 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 78 mg
- Draslík 1461.9 mg
- Vláknina 11994.8 mg
- Vitamín A 11994.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.9 mg
- Vitamín E 5.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špenát očistíme, krátce spaříme ve vařící vodě, musíme při spařování míchat, aby se spařil stejnoměrně.
-
2
Vyndáme, necháme vychladnout a špenát umeleme.
-
3
Zpěníme na tuku nasekanou cibuli, přidáme špenát, utřený česnek se solí, opepříme dle chuti, chvilinku podusíme.
-
4
Nakonec přidáme vejce a mícháme do zhoustnutí.