Treska s hořčičnou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 134 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 4 g
- Sodík 1643 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 408.7 mg
- Vláknina 4015 mg
- Vitamín A 4015 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filet z tresky osolíme a povaříme v páře 8-10 minut.
-
2
V kastrolu smícháme jogurt s hořčicí, citronovou šťávou, kapary, nasekanou petrželkou a pepřem. Vše zvolna prohřejeme.
-
3
Vařený filet položíme na talíř a přelijeme omáčkou.
-
4
Ihned podáváme.