Míchaná vejce s krabím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Krabí maso konzervované
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Šalotka
  • 2 polévková lžíce Omáčka rybí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 211 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 466 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 390.3 mg
  • Draslík 503.3 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce lehce rozšleháme celá vejce s vietnamskou rybí omáčkou.

  • 2

    Krabí maso vyjmeme z konzervy a necháme okapat.

  • 3

    Na pánvi s nepřilnavým povrchem restujeme jemně nasekanou šalotku asi 1 minutu. Když začne zlátnout, přidáme ji do rozšlehaných vajec.

  • 4

    Do pánve dáme krabí maso, chvíli restujeme a když maso zezlátne, přilijeme vejce. Směs zahříváme 3-5 minut, jen aby se mírně osmahla. Odstavíme z plotny a ihned podáváme.

Komentáře k receptu