Paštika z drůbežích jater II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 123 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 5 g
- Sodík 203 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 218.8 mg
- Vláknina 261.8 mg
- Vitamín A 261.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěná drůbeží játra zprudka orestujeme na teflonové pánvi lehce potřené olejem. Orestovaná játra zalijeme malinovým octem, osolíme je a opepříme.
-
2
Lístky čerstvého estragonu spolu s připravenými játry a s měkkým tvarohem dáme do robotu. Vše rozmixujeme na pyré a směs přendáme do paštikové formy.
-
3
Paštiku necháme 24 hodin v chladničce uležet.