Tvarohový dezert s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 169 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 2 g
- Sodík 249 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 7.5 mg
- Draslík 118.8 mg
- Vláknina 1912 mg
- Vitamín A 1912 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka omyjeme a oloupeme, podusíme v trošce vody.
-
2
Jablka necháme vychladnout a rozmixujeme je s cukrem, tvarohem a citronovou šťávou.
-
3
Dezert rozdělíme do mističek a dáme vychladit.