Dušené brambory 1
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 184 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 4 g
- Sodík 427 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 1070.6 mg
- Vláknina 13108 mg
- Vitamín A 13108 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostky.
-
2
Osolíme, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka tak, aby se kostky nerozpadly.
-
3
Hotové brambory polijeme rozpuštěným máslem a na talíři posypeme nasekanou petrželkou.