Protýkané hovězí maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1021 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 56.4 mg
- Draslík 29.4 mg
- Vláknina 2514 mg
- Vitamín A 2514 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme a protkneme mrkví nakrájenou na klínky a šunkou.
-
2
Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso a orestujeme.
-
3
Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
-
4
Nasucho opražíme mouku rozmíchanou ve studené vodě.
-
5
Maso vyjmeme a šťávu zahustíme opraženou moukou, řádně provaříme a dochutíme solí.
-
6
Maso vrátíme zpět a znovu prohřejeme.