Podzimní švestková přesnídávka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 81 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 0 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 313.4 mg
- Vláknina 4760 mg
- Vitamín A 4760 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zralé sladké švestky omyjeme, přelijeme vroucí vodou a oloupeme je. Pak je rozkrojíme, vypeckujeme, nakrájíme na malé kousky a dáme do mixéru.
-
2
Přidáme k nim na kolečka pokrájený banán a směs rozmixujeme na kaši, kterou podáváme hned po zpracování.