Bublanina s hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 11 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 46 g
- Cholesterol 2 mg
- Draslík 50.5 mg
- Vláknina 2590 mg
- Vitamín A 2590 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 4.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mléko, olej, polohrubou mouku, cukr krupici, žloutky, vanilkový cukr a prášek do pečiva rozmixujeme na těsto. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a opatrně ho zabalíme do připraveného těsta.
-
2
Plech vyložíme pečícím papírem a těsto do něho nalijeme a upravíme stěrkou, tak aby bylo rovnoměrně po celém plechu.
-
3
Hrušky nakrájíme na drobné kousky cca 1 x 1 cm a poklademe je na těsto.
-
4
Po té pečeme přes půl hodiny ve vyhřáté troubě na 180 stupňů C. Jakmile nám buchta zrůžoví, píchneme do ní dřevěnou špejlí a pokud na ní těsto neulpívá je hotová.