Kuřecí pilaf se zelenými fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 11 g
- Sodík 1071 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 98.7 mg
- Draslík 856.5 mg
- Vláknina 6357.5 mg
- Vitamín A 6357.5 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli a chilli papričku nakrájíme na jemno, zázvor nastrouháme. Vše smažíme na oleji.
-
2
Po pěti minutách přidáme nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme a přidáme rýži. Smažíme dvě minuty.
-
3
Zalijeme vývarem a vaříme přikryté 10 minut. Poté přidáme zelené fazolky a vaříme až je rýže hotová.