Patizon v česnekovém těstíčku II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Strouhanka
  • 1 ks Patison
  • 1 ks Mouka pšeničná hladká
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1243 kcal
  • Sacharidy 246 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 893 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 65 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 211.4 mg
  • Vláknina 6655 mg
  • Vitamín A 6655 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Patizon oloupeme,odstraníme jádra a nakrájíme na 2cm široké plátky.

  • 2

    Plátky osolíme a obalíme v mouce,ve vajíčku do kterého jsme zamíchali utřený česnek a ve strouhance, poté smažíme.

Komentáře k receptu