Eintopf s fazolemi a chorizem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Fazole bílé
  • 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 100 g Klobása Chorizo
  • 1 kávová lžička Tymián
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Brambory
  • 2 ks Mrkev
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 509 kcal
  • Sacharidy 73 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 223 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 22 mg
  • Draslík 389.7 mg
  • Vláknina 4850 mg
  • Vitamín A 4850 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.7 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji smažíme cibuli, po dvou minutách přidáme i utřený česnek.

  • 2

    Poté přidáme oloupanou a na kostičky nakrájenou zeleninu (brambory, mrkev).

  • 3

    Dusíme do měkka.

  • 4

    Přidáme slitou plechovku fazolí a konzervovaná rajčata.

  • 5

    Osolíme, opepříme, přidáme tymián.

  • 6

    Povaříme ještě 5 minut.

  • 7

    Podáváme s klobásou chorizo, kterou jsme nakrájeli na plátky a nasucho opekli na pánvi.

Komentáře k receptu