Eintopf s fazolemi a chorizem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 509 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 13 g
- Sodík 223 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 22 mg
- Draslík 389.7 mg
- Vláknina 4850 mg
- Vitamín A 4850 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji smažíme cibuli, po dvou minutách přidáme i utřený česnek.
-
2
Poté přidáme oloupanou a na kostičky nakrájenou zeleninu (brambory, mrkev).
-
3
Dusíme do měkka.
-
4
Přidáme slitou plechovku fazolí a konzervovaná rajčata.
-
5
Osolíme, opepříme, přidáme tymián.
-
6
Povaříme ještě 5 minut.
-
7
Podáváme s klobásou chorizo, kterou jsme nakrájeli na plátky a nasucho opekli na pánvi.