Pstruh s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1085 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 67 g
- Sodík 261 mg
- Bílkoviny 109 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 320 mg
- Draslík 1841.3 mg
- Vláknina 2350 mg
- Vitamín A 2350 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hřebíček a nové koření rozdrtíme v hmoždíři, přidáme sůl, pepř a kari a smícháme s moukou.
-
2
Pstruhy obalíme v této směsi a opečeme 15-20 minut na másle (podle velikosti ryby).
-
3
Mandle opražíme nasucho a posypeme jimi hotové pstruhy.
-
4
Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.