Marinovaný čerstvý losos jako překrm

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Zázvor
  • 1 kávová lžička Olej sezamový
  • 1 ks Losos - filety
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 1 polévková lžíce Ocet
  • 1 polévková lžíce Rýžový Ocet
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 192 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 102 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 78 mg
  • Draslík 509.3 mg
  • Vláknina 468 mg
  • Vitamín A 468 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Lososa nakrájíme na tenké plátky - asi tak, jako kupujeme plátky uzeného lososa.

  • 2

    Zázvor nastrouháme. Smícháme ho s vinným octem a rýžovým octem a zakápneme sezamovým olejem.

  • 3

    Do této marinády dáme plátky lososa.

  • 4

    Necháme marinovat aspoň 3 hodiny.

  • 5

    Podáváme posypané nasekanou jarní cibulkou.

Komentáře k receptu