Marinovaný čerstvý losos jako překrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 7 g
- Sodík 102 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 78 mg
- Draslík 509.3 mg
- Vláknina 468 mg
- Vitamín A 468 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Lososa nakrájíme na tenké plátky - asi tak, jako kupujeme plátky uzeného lososa.
-
2
Zázvor nastrouháme. Smícháme ho s vinným octem a rýžovým octem a zakápneme sezamovým olejem.
-
3
Do této marinády dáme plátky lososa.
-
4
Necháme marinovat aspoň 3 hodiny.
-
5
Podáváme posypané nasekanou jarní cibulkou.