Salát z quinoy a sušených rajčat

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Quinoa
  • 50 g Olivy černé
  • 150 g Sýr Feta
  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 50 g Salát
  • 1 ks Cibule
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 l Voda pitná
  • 4 polévková lžíce Petržel - nať
  • 4 polévková lžíce Rajčata sušená
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 3756 kcal
  • Sacharidy 346 g
  • Tuky 218 g
  • Sodík 563 mg
  • Bílkoviny 139 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 25.5 mg
  • Draslík 176.5 mg
  • Vláknina 6222 mg
  • Vitamín A 6222 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Quinou vaříme 8-10 minut v osolené vodě. Necháme ji okapat na cedníku.

  • 2

    Cibuli a petrželku nakrájíme nadrobno. Rajčata a olivy nakrájíme na větší kousky. Fetu nadrobíme.

  • 3

    Vše smícháme, osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou.

  • 4

    Podáváme s listy salátu.

Komentáře k receptu