Bramborová polévka s parmazánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 17 g
- Sodík 1442 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 34 mg
- Draslík 997.9 mg
- Vláknina 14089.8 mg
- Vitamín A 14089.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.8 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nakrájíme cibuli, nadrobno a osmahneme na másle doměkka.
-
2
Přidáme nakrájené, oloupané brambory, vývar, mléko a vaříme tak dlouho až brambory změknou.
-
3
Rozmixujeme, můžeme přidat trochu vody vmícháme strouhaný parmazán, sůl, pepř a posypeme pažitkou a hoblinami parmazánu.
-
4
Podáváme s pečivem.