Hovězí karbanátek s hranolky
Suroviny
- 600 g Hovězí maso mleté
- 600 g Brambory
- 12 ml Olej rostlinný
- 2 kávová lžička Petržel - nať
- 2 kávová lžička Tabasco
- 0.5 kávová lžička Sůl
- 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
- 3 ks žloutek
- 2 ks Šalotka
- 1 ks Okurky nakládané
- 2 polévková lžíce Kapary
- 2 polévková lžíce Worcester
- 2 polévková lžíce Hořčice dijonská
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 427 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 12 g
- Sodík 1161 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 93 mg
- Draslík 1452 mg
- Vláknina 9642 mg
- Vitamín A 9642 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso smícháme se všemi ingrediencemi kromě brambor a oleje.
-
2
Brambory nakrájíme na hranolky a z masa tvarujeme karbanátky.
-
3
Obojí opečeme na oleji.