Buchta fešák

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 12

Suroviny

  • 400 g Mouka polohrubá
  • 200 g Cukr moučkový
  • 250 g Tvaroh měkký
  • 100 ml Mléko polotučné
  • 200 ml Olej rostlinný
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.5 balení Pudinkový prášek - vanilkový
  • 1 balení Kypřicí prášek do pečiva
  • 2 polévková lžíce Cukr moučkový
  • 2 polévková lžíce Kakao
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 397 kcal
  • Sacharidy 46 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 28 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 82.6 mg
  • Draslík 61.6 mg
  • Vláknina 2467.2 mg
  • Vitamín A 2467.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem.

  • 2

    Připravíme náplň: Tvaroh rozmícháme s vejcem, pudinkovým práškem a cukrem. Přilijeme tolik mléka, aby vznikl hladký krém.

  • 3

    Náplň vlijeme na těsto a vidličkou nebo vařečkou ji s těstem promícháme, aby vznikl pěkný vlnkovaný vzor.

  • 4

    Pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.

Komentáře k receptu