Zbojnické bifteky II

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Paprika
  • 2 ks Cibule
  • 4 plátek Hovězí svíčková
  • 1 dl Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Worcester
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0.4 mg
  • Draslík 76.5 mg
  • Vláknina 1700 mg
  • Vitamín A 1700 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky masa mírně naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny uležet.

  • 2

    Před přípravou je osolíme a prudce opečeme z obou stran na oleji 4 - 8 minut, podle požadovaného stupně propečení.

  • 3

    Maso vyjmeme a uložíme do tepla.

  • 4

    Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a papriky, osolíme, dochutíme worčestrem a poklademe na maso.

Komentáře k receptu