Filé po japonsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 140 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 1 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 63 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené rybí filé rozkrojíme na plátky. Na talíři filé zalijeme směsí sójové omáčky, prolisovaného česneku a cukru. Necháme odležet asi 30 minut.
-
2
Připravené filé vložíme do remosky vyložené pečicím papírem a upečeme doměkka. Během pečení porce občas potíráme zbylou sójovou směsí.