Bábovka se šlehačkou II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 187 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 1 g
- Sodík 12 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 32.7 mg
- Draslík 91.5 mg
- Vláknina 35.2 mg
- Vitamín A 35.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechny suroviny nasypte do mísy, dobře promíchejte a nalijte do vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Pečte ve středně vyhřáté troubě 45 minut. Do těsta se mohou zamíchat posekané mandle a rozinky. Část těsta můžete smíchat s kakaem a upéci bábovku dvojbarevnou.