Kuřecí prsa na karí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 561 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 36 g
- Sodík 1399 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 165.4 mg
- Draslík 653.1 mg
- Vláknina 7480 mg
- Vitamín A 7480 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.1 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsíčka omyjeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a promícháme s vejci a s částí máčeného škrobu.
-
2
Maso prudce opečeme v horkém tuku a přidáme na kostičky nakrájený, očištěný a omytý pórek, jemně nakrájenou cibuli, hrášek, koření kari a krátce podusíme.
-
3
Pokrm zalijeme zálivem z vína, vývaru, soli, glutasolu a zbylého máčeného škrobu. Vše promícháme a krátce prohřejeme.
-
4
Při podávání sypeme pokrm nasekanou petrželovou natí.