Kantonská rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 963 kcal
- Sacharidy 89 g
- Tuky 46 g
- Sodík 2348 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 88 g
- Cholesterol 285 mg
- Draslík 468.7 mg
- Vláknina 8271 mg
- Vitamín A 8271 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Olej rozehřejeme v hluboké pánvi a vlijeme do něj rozšlehaná, osolená vejce.
-
2
Přidáme jemně nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájený pórek, šunku, vařené slepičí maso, černé houby, podušené žampiony nakrájené na plátky a kapii nakrájenou na jemné plátky a vše pečlivě promícháme s vařenou rýží. Ochutíme solí, pepřem, glutasolem a promícháme.
-
3
Vše ještě krátce prohřejeme.
-
4
Při podávání posypeme pokrm omytou, jemně nakrájenou petrželovou natí.